Silja HHP

Eier og driver av Din Klinikk Bergen. Her gir jeg 1 :1 IKYA behandling – Terapi og coaching. Er Instruktør for diverse kurs i Helbredelse og vekst. Er kunstner og maler akryl bilder. Forfatterskap og utvikling av online produkter og signatur kurs er nå i full gang.

Sannhet og ærlighet, er det som åpner meg, som åpner mitt liv. En ekte og sterkt viten om vår oppvåkning og våkenhet. Vi alle er på den reisen og til syvende og sist er det ingen andre måter enn å gi slipp, transformere og gå stegene i vekst til ubetinget kjærlighet.
Jeg har gått og går disse steg og det har ikke alltid vært enkelt. Utfordringene har stått i kø og traumene har vært en evig påminnelse om smerten og lengselen til helbredelse.

Det er evnen til å ta tak, møte, romme og rebounce tilbake til her og nå som gjør dette mulig. En viten og visdom om at jeg er ikke materien og historien, jeg er sjel, inkarnert i kropp og dansende i bevissthet, som er oss.

Jeg har hatt de beste utdannelser, rekker av dem, jeg har reist verden og bodd i mange land, jeg har kost meg i det spirituelle og utforsket, fått nydelig familie og arbeider nå med akkurat det som er min passion og min purpose. Det er å nå deg, inspirere og assister til å gå din vei. Kunne vise at uansett hva du møter vil du få det til. Du har en plan, du har dine poster, det er bare det at selvet ikke alltid er enig eller liker det. Du er sjel, en unik essens som det kun er en av i hele eksistensen. I din utfoldelse vil du transendere din motstand, lære og erfare, leve og gi. Sammen kommer vi dit.

 

Kvalifikasjoner, min reise i utdannelser 

IKYA Platform:
Vibrasjonell behandling- terapi. IKYA  Academy 4 år.
Oppgradering av IKYA metoden 2 år.
IKYA Bootcamp 1 år. Opplæring og trening i å finne din signatur- Nice – den du er og hva du tilbyr. Markedsføring.
IKYA Healing, Instruktør i IKYA Healing i grupper og 1:1
IKYA Mantra instruktør- studie m spirituelle prinsipper og vibrasjonnelle nøkler til oppvåkning – 3 år

NLP Coaching utdannelse/Hypnoterapi 1 Kurs.
Non-Dual Terapi/Zen Coaching Utdannelse. 1,5 år
Energetisk helbredelse;  Healing. 4 kurs
EBT; Energi Balanserings Teknikker. 2 kurs
KHiB Interiørarkitektur og møbeldesign Grunnutdannelse 3 år
KHIB Hovedfag; Ytre og Indre stillhet. Meditasjonssenter. 2 år
Kib Kunstskolen i Bergen. 1 år.